'Kanada'

Hasene’den Kanada’da Fakirlere Kışlık Yardım

Hasene Derneği, Kanada'nın Montreal kentinde fakir ve evsizlere kışlık yardım dağıttı.

Merkezi Almanya’nın Köln kentinde bulunan Hasene Derneği, Kanada’nın Montreal kentindeki fakir ve evsizlere kışlık yardım dağıttı.

Hasene Derneği Kanada Temsilcisi Talat İbrahim, yaptığı açıklamada, ülkenin en soğuk günlerinin yaşandığını hatırlatarak, “Bize kapılarını açan bu ülkede çok fazla evsiz ve fakir var.” dedi.

“Bizler Evimizde Bile Üşürken Bunlar Sokakta Yatıyor”

Fakir ve evsizlere kışlık yardım dağıttıklarını ifade eden İbrahim, yardım çantalarına eldiven, atkı, sağlık malzemeleri ve bir miktar yiyecek koyduklarını belirterek, “Bu insanlar garip. Kimseden bir şey istemezler ama siz verirseniz alırlar. Aynı şehirde yaşayıp, her gün gördüğümüz bu insanlara karşı kayıtsız kalamazdık. Bu dondurucu soğukta bizler evimizde bile üşürken bunlar sokakta yatıyor. Halleri içler acısı.” diye konuştu.

“Kış Boyu Kanada’da Yardımlar Devam Edecek”

Hasene Derneği‘nin 2010’da Almanya’da kurulduğunu ve 100’ün üzerinde ülkede şubeleri bulunduğunu vurgulayan İbrahim, “Kış boyunca Kanada’nın muhtelif kentlerindeki evsiz ve fakirlere yardım dağıtmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kış boyu ihtiyaç sahiplerine devam edecek Hasene Derneği, bu yıl da ramazan ayında da 60 ülkede kumanya dağıtacak. 2019’da da yardımları sürdüren Hasene Derneği 2019 Kurban Kampanyası’nda 100 ülkede kurban kampanyası düzenlemişti.(AA,P)

Bu yazıyla ilgili yorumunuzu paylaşabilirsiniz. Bunu yaparken Yorum Kurallarımızı dikkate alın lütfen.
Yorum adedi#0

*Tüm alanları doldurunuz

Son Yüklenenler