'Almanya'

Almanya’da Yangın Faciası: Anne ile 4 Çocuğu Hayatını kaybetti

Almanya'nın Nürnberg kentinde Boşnak asıllı bir ailenin evinde çıkan yangında bir anne ile 4 çocuğu can verdi. Polisin yangının çıkış nedenini belirlemek için başlattığı inceleme sürüyor.

4 Mart 2019 admin
Fotoğraf: Shutterstock.com | Değişiklikler: Perspektif

Almanya’nın Nürnberg kentinde cumartesi gecesi saat 03:00 sularında Boşnak bir ailenin evinde çıkan yangın faciaya neden oldu. Evin alt katında çıktığı kaydedilen ve nedeni henüz belli olmayan yangının kısa sürede evi sardığı bildirildi. Yangın sırasında evde bulunan 34 yaşındaki anne ile 4, 5 ve 7 yaşında olan 3 çocuğu olay yerinde, henüz birkaç aylık bebek ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yangında evde bulunan 4 kişi ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralıların 3’ünün taburcu olduğu, birinin tedavisinin ise devam ettiği duyuruldu. 

Yangının Çıkış Nedenini Belirlemek İçin İncelemeler Sürüyor

Yerel BR24 sitesinin haberine göre, yangının tam olarak çıkış nedenini belirlemek için anne ile çocuklarının cansız bedenlerine otopsi yapılacağı kaydedildi. Yangının kesin nedeninin otopsi sonrası belirlenebileceği duyuruldu. Ayrıca Nürnberg Polis Sözcüsü Michael Petzold, polislerin yangının çıkış nedenini açığa çıkarmak için kanıtları hassasiyetle incelediğini söyledi.

Öte yandan Nuremberg Belediye Başkanı Ulrich Maly, şehirde onlarca yıl sonra ilk kez böyle bir yangın ile karşı karşıya kaldıklarını ve olayın kendilerini derinden etkilediğini dile getirdi.(P)

Bu yazıyla ilgili yorumunuzu paylaşabilirsiniz. Bunu yaparken Yorum Kurallarımızı dikkate alın lütfen.
Yorum adedi#0

*Tüm alanları doldurunuz

Son Yüklenenler