'Almanya'

Almanya’da Polisleri Kurtaran Türk Taksici Kahraman İlan Edildi

Almanya’da önce taksisinde bulduğu 100 bin avroyu sahibine geri ulaştıran, daha sonra ise yolda bir saldırgan ile kavga eden iki polisi kurtaran Atilla Talu kahraman ilan edildi.

Almanya’nın Hannover şehrinde meydana gelen olayda, 2006 yılından beri bu şehirde yaşayan 55 yaşındaki Atilla Talu, iki ayrı kahramanlık hikâyesiyle Almanya’da çifte kahraman ilan edildi. Talu 2018’in şubat ayında yaşanan ilk kahramanlık örneğinde, taksisinde bir oto galericinin unuttuğu 100 bin avroyu sahibine geri verdi. Galerici, Talu’ya bunun üzerine 3.800 avro ve bir de motorsiklet hediye etti.

Polisleri Saldırganın Elinden Kurtardı

Pazar günü yaşanan olayda ise Atilla Talu, taksisiyle Hannover’in Linden ilçesinde bir sokakta kırmızı ışıkta beklerken, iki polisin bir adamla kavga hâlinde olduğunu farketti. Hemen aracından inip, olaya müdahil olan Atilla Talu, yaşananları şu sözlerle aktardı: “Saldırgan iri yarı birisiydi ve iki polisi de kollarının arasında sıkıştırmıştı. Kollarını arkaya doğru çektim, bunun üzerine polisler ellerini kelepçeledi.” Polisler, Talu’ya teşekkürlerini iletirken, olayı takip eden etraftaki insanlar ise, olay sonrası kahraman taksiciyi alkışladı.

Saldırganın sarhoş veya uyuşturucu bir madde alıp almadığı henüz tespit edilmedi. Bir polis memuru ise olayda hafif yaralandı.(bb)

Bu yazıyla ilgili yorumunuzu paylaşabilirsiniz. Bunu yaparken Yorum Kurallarımızı dikkate alın lütfen.
Yorum adedi#0

*Tüm alanları doldurunuz

Son Yüklenenler