'Almanya'

Frankfurt Kitap Fuarı 71. Kez Kapılarını Açtı

Dünyanın en büyük kitap fuarı olan Frankfurt Kitap Fuarı bugün 71’inci kez kapılarını açtı. Norveç’in onur konuğu olduğu bu yılki fuarın sloganı ise "dünyayı hareket ettiren fikirler".

Dünya yayıncılık endüstrisinin en büyük kitap pazarı olarak nitelendirilen Frankfurt Kitap Fuarı açıldı. Bu yıl “Dünyayı hareket ettiren fikirler” sloganıyla 71’incisi düzenlenen ve 104 ülkeden 7 bin 450 yayınevinin katıldığı fuarda, bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) himayesinde 28, münferit katılımlarla 40’dan fazla yayıneviyle temsil ediliyor.

200 binden fazla kitapseverin ziyaret etmesinin beklendiği fuara, dünya medya endüstrisinin önde gelen firmaları katılıyor.

PLURAL Yayınevi Fuara Beşinci Kez Katılıyor

Fuara Almanya’da Türkçe yayın yapan yayınevleri de katılım gösteriyor. Merkezi Köln’de bulunan ve Avrupa’daki Müslümanlara yönelik kitap ve dergi çıkaran nadir yayınevlerinden biri olan PLURAL Yayınevi fuara beşinci kez katılıyor.

20 Ekim’e kadar açık kalacak fuarı hafta içi profesyonel ziyaretçiler, hafta sonu ise tüm ziyaretçiler gezebilecek.

2018 yılında 109 ülkeden 7500 yayınevi, 164 ülkeden 169.000 uzman ziyaretçi, 116.000 misafir ziyaretçi olmak üzere toplamda 285.000 ziyaretçi gelmişti.(P, AA)

Bu yazıyla ilgili yorumunuzu paylaşabilirsiniz. Bunu yaparken Yorum Kurallarımızı dikkate alın lütfen.
Yorum adedi#0

*Tüm alanları doldurunuz

Son Yüklenenler