'Hasene'

İnsani Yardım Kuruluşu Hasene, Filistin’e Yönelik Yardımlarını Artırıyor

Hasene 2021 yılı ramazan ayı kapsamında kumanya dağıtımı ve insani yardım faaliyetlerine devam ederken, Filistin ve Filistinli mültecilere yönelik yardımların da artırılacağını açıkladı.

Fotoğraf: Hasene.org

Uluslararası insani yardım kuruluşu Hasene, 2021 yılı ramazan ayı kumanya kampanyasını ve insani yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Yardım kuruluşu, Filistin ve Filistinli mültecilere yönelik yardımların da artırılmasına karar verdi.

İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG) de Hasene aracılığıyla Filistin’de mülteciler ve ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor. Hasene bölgedeki yardımları, Filistin’deki partner kuruluşu Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Ajansı (UNRWA) aracılığı ile gerçekleştiriyor. Hasene International Başkanı Mesud Gülbahar, dünyanın birçok noktasında mağdur ve mazlumlara yardım eli uzattıklarını belirterek, Filistin’de de UNRWA aracılığı ile yardımları mülteci ve mağdurlara ulaştırdıklarını kaydetti. Gülbahar, bu yardımların artırılacağını belirtti.

Hasene uluslarası insani yardım kuruluşu, mazlum ve mağdurlar için topladığı 144 bin 159 kumanyayı ramazan ayının başında dağıtmaya başlamıştı. Hasene International tarafından yürütülen zekat ve fitre kampanyası devam ederken, kampanya kapsamında elde edilen bağışlarla ihtiyaç sahiplerine ramazan ayı sonrasında da yardımlar götürülmeye devam edecek.

Bu yazıyla ilgili yorumunuzu paylaşabilirsiniz. Bunu yaparken Yorum Kurallarımızı dikkate alın lütfen.
Yorum adedi#0

*Tüm alanları doldurunuz

Son Yüklenenler