'İslam Düşmanlığı'

Hamile Kadın Otobüste Müslüman Karşıtı Saldırıya Uğradı

Berlin'de Müslüman bir kadın bindiği otobüste saldırıya uğradı. Diziyle hamile olduğu bildirilen kadının karnına vuran saldırgan, ayrıca kadının başörtüsünü çekerek çıkarmaya çalıştı.

Fotoğraf: Borisovna.art / Shutterstock.com

Berlin-Wilmersdorf’ta bir otobüste hamile Müslüman bir kadın sözlü ve fiziksel saldırıya uğradı. Salı günü polisten yapılan açıklamada 20 yaşında bir erkek olduğu bildirilen saldırganın, 1 Ağustos Pazartesi günü öğleden sonra otobüsün üst katında seyahat etmekte olan kadına önce orta parmak göstererek sözlü hakaretlerde bulunduğu belirtildi.

Uğradığı sözlü saldırının ardından otobüsün alt katına inen 27 yaşındaki genç kadını takip eden saldırgan, daha sonra kadının yüzüne tükürdü. Polisin aktardığına göre saldırgan bunun ardından kadının kafasına ve omzuna vurdu, diziyle karnını tekmeledi ve başörtüsünü çıkarmaya çalıştı.

Saldırganın genç kadını ancak diğer yolcular olaya müdahale edince bıraktığı, otobüs şoförünün ise saldırganın kaçmasını önlemek için kapıları kilitlediği aktarıldı. Olay yerine çağırılan polis tarafından üzerinde uyuşturucu bulunan saldırgan bir hastanenin psikiyatri servisine kaldırıldı.

Emniyet 20 yaşındaki saldırgan hakkında soruşturma başlatırken, saldırıya uğrayan 27 yaşında ve üç aylık hamile olduğu belirtilen kadın tedavi için hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.

Saldırıya dair otobüsten video kayıtları alınırken, saldırgan hakkında devam eden soruşturma, güvenlik güçleri tarafından Eyalet Ceza İşleri Soruşturma Dairesi’ne sevkedildi. (P)

Bu yazıyla ilgili yorumunuzu paylaşabilirsiniz. Bunu yaparken Yorum Kurallarımızı dikkate alın lütfen.
Yorum adedi#1

*Tüm alanları doldurunuz

  • Almanya'da Müslüman Karşıtlığı Artıyor! Her gün 2 Irkçı Vaka Oluyor
    2023-06-26 15:20:14

    […] de yer verilen raporda gençler ve çocuklara yönelik ırkçı saldırıların arttığı, başörtülü hamile kadınların karnına tekme atıldığı […]

Son Yüklenenler