'Fransa'

Sokakta Çocukları İle Yürüyen Başörtülü Kadına Bıçaklı Saldırı: Hayati Tehlikesi Sürüyor

Fransa’da başörtülü bir kadın sokakta eşi ve çocuklarının gözleri önünde bıçaklı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan mağdur kadının hayati tehlikesi sürüyor. 

12 Eylül 2019 admin

Fransa’nın Loire bölgesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, sokakta eşi ve iki çocuğu ile birlikte yürüyen 24 yaşında başörtülü bir kadın, bıçaklı saldırıya uğradı. Kadına bişey sorma bahanesi ile yaklaşan 59 yaşında olduğu kaydedilen saldırgan, üzerine atladığı kadını birçok kez bıçakladı. Boyun, sırt bölgesi ve göğsüne aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Müslüman kadın hastaneye kaldırılırken, henüz hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

“Daha Bitmedi, Daha Bitmedi!”

Görgü şahitleri, 2 asker tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındığı kaydedilen saldırganın bu esnada da İslamofobik ifadeler kullanarak “Daha bitmedi, daha bitmedi!”diye bağırdığını söyledi.

Olayla ilgili Savcı David Charmatz tarafından yapılan açıklamada ise İslamofobik bir saldırı ihtimali üzerinde durulmadığı aktarıldı. Saldırganın hangi amaçla bu eylemi gerçekleştirdiğinin ise henüz belli olmadığına dikkat çekildi.

Psikiyatri Servisine Yatırıldı

Yapılan ilk incelemede saldırganın alkollü olduğu kaydedilirken, bugün doktor tarafından kontrol edildikten sonra psikiyatri servisine sevk edildiği duyuruldu.(fk)

Bu yazıyla ilgili yorumunuzu paylaşabilirsiniz. Bunu yaparken Yorum Kurallarımızı dikkate alın lütfen.
Yorum adedi#0

*Tüm alanları doldurunuz

Son Yüklenenler