'ALMANYA'

Almanya’da Saldırıya Uğrayan 26 Yaşındaki İmam Hayatını Kaybetti

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinde bir imam iki adam tarafından saldırıya uğradı ve ardından hayatını kaybetti.

Fotoğraf: Shutterstock / splask

Ulm savcısı, Baden-Würrtemberg eyaletinde bulunan Ebersbach an der Fils belediyesinde kimliği belirsiz iki kişinin tarafından öldürülen 26 yaşındaki kişi Pakistan asıllı bir İmam olduğunu açıkladı. Polis, imamın Stuttgart şehrinde görevli olduğunu belirtti.

Polis ile savcılığın ortak yaptıkları açıklamada öldürülen kişi, eşi ile birlikte saat 18:00 sularında Gentenriedweg sokağının yakınında çakıllı bir patikada yürüyüşe çıkmıştı. Eşinin beyanına göre kimliği belirsiz iki kişi gence yaklaştı ve saldırmaya başladı. Beyana göre, failler saldırdıktan sonra olay yerinden kaçtı. Eşi saldırıdan hafif yaralanmalarla kurtulurken, ağır yaralanan genç imam hayatını kaybetti. Ceset üzerinde yapılan otopsiden, genç imamın kafasına yönelik şiddetli darbelerden dolayı öldüğü ortaya çıktı. Polis ve savcılar bu ciddi yaralanmalara neyin neden olduğunu henüz bilmediklerini bildirdiler.

Polis Özel Bir Komisyon Oluşturdu

Gencin öldürülmesinin ardından, olayı aydınlatma adına polis tarafından özel bir komisyon oluşturuldu. Eylemin ardından polis saldırganları aramaya başladı. Helikopter yardımıyla gerçekleşen arama sonucunda failler bulunamadı. Saldırının nedeni ise daha halen belirsiz, fakat polisin soruşturması devam ediyor. Yetkililer ise bu konuda tanık arıyor. Yaşanan olay hakkında bilgisi olan kişilerin polis ile irtibata geçmeleri istenildi. (P)

 

 

Bu yazıyla ilgili yorumunuzu paylaşabilirsiniz. Bunu yaparken Yorum Kurallarımızı dikkate alın lütfen.
Yorum adedi#0

*Tüm alanları doldurunuz

Son Yüklenenler