'Almanya'

Almanya’da Polisin Silahla Vurduğu Türkiye Kökenli Adam Ağır Yaralandı

Almanya'da polis, Alzheimer hastası olan Türkiye kökenli bir adamı silahıyla vurarak ağır yaralanmasına neden oldu. Olayla ilgili videonun ortaya çıkması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Fotoğraf: @AA

Almanya‘nın Bavyera eyaletinde bulunan Krumbach beldesinde polisin, kimlik kontrolü sırasında Türkiye kökenli bir kişiyi silahıyla vurarak ağır yaraladığı bir videonun ortaya çıkması sosyal medyada büyük tepki çekti. Perşembe günü meydana gelen olayla ilgili yayımlanan videoda 63 yaşındaki H.T’nin, elindeki oyuncak kamyonu polise doğru savurduğu, polisin de yakın mesafeden tabancasıyla H.T’ye 3 el ateş ettiği görülüyor.

Polis olayla ilgili yaptığı açıklamada, perşembe günü öğleden sonra Krumbach’ta polisin silahla vurması sonucu bir kişinin ağır yaralandığını belirtti. Açıklamada, şu ifadeler kullandı: “Başkasının mülkünde bulunan 63 yaşındaki kişi, polis tarafından uyarılmasına rağmen, polisle işbirliği yapmadığı gibi zamanla daha agresifleşip devriye ekibini tehdit ederek, elinde keskin bir cisimle hücum etti. Biber gazı ve uyarı ateşi işe yaramadı, kişi polis tarafından ateş edilerek vuruldu ve ciddi şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan kişinin hayati tehlikesi bulunmuyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı. (AA, P)

Bu yazıyla ilgili yorumunuzu paylaşabilirsiniz. Bunu yaparken Yorum Kurallarımızı dikkate alın lütfen.
Yorum adedi#0

*Tüm alanları doldurunuz

Son Yüklenenler