'Yeni Zelanda'

Christchurch’de Bomba Alarmı! Bir Kişi Gözaltına Alındı

Mart ayında camilere yapılan terör saldırılarında 50 kişinin hayatını kaybettiği Christchurch'de bomba ihbarı üzerine alarm verildi.

@ Shutterstock.com değişiklikler: Perspektif

Mart ayında Nur ve Linwood camilerine düzenlenen terör saldırıların meydana geldiği Yeni Zelanda’nın Christchurch şehrinde polisin bombalı saldırı alarmı verdiği kaydedildi. 

Yapılan bir ihbar sonrası güvenlik güçlerinin şehrin Phillipstown bölgesinde operasyon başlattığı kaydedilirken içi patlayıcılarla dolu olduğu belirtilen paketin imha edildiğini açıklandı. Yerel medyada yer alan habere göre polislerin geniş güvenlik önlemleri aldığı, yolların kapatılıp bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibinin sevk edildiği aktarıldı. Vatandaşların da bölgeden uzaklaştırıldıkları duyuruldu. 

1 Kişi Gözaltına Alındı

Polisin olayla ilgili, 33 yaşındaki bir kişiyi gözaltına aldığını ve söz konusu kişinin sorgusunun devam ettiğini duyurdu.

Yeni Zelanda’nın Christchurch kentindeki Nur ve Linwood camilerine 15 Mart’ta düzenlenen terör saldırılarında 50 kişi hayatını kaybetmiş, 3’ü Türk vatandaşı 50 kişi de yaralanmıştı.(fk)

Bu yazıyla ilgili yorumunuzu paylaşabilirsiniz. Bunu yaparken Yorum Kurallarımızı dikkate alın lütfen.
Yorum adedi#0

*Tüm alanları doldurunuz

Son Yüklenenler